fredag 7 januari 2011

Kalenderkort 2011 #4

Här kommer ytterligare ett kalenderkort, detta är det sista som är färdigt men jag har två kalendrar kvar och ska försöka använda dem också innan det har gått för långt in på det nya året. Man kan ju inte gärna skicka kalenderkort fram på vårkanten så det gäller att få gjort dem snabbt. Detta kortet är redan skickat och jag hoppas det kommer fram idag om det inte redan gjort det.
.

.
Förutom kalenderkort så har jag några beställningskort jag behöver göra så jag får allt sätta fart igen men idag MÅSTE jag verkligen städa lite först. En spurtad städning först och sedan pyssel, det låter väl som en bra fredag? Det gäller att njuta av de här sista dagarna, på måndag börjar allvaret (jobbet) igen. Även tjejerna börjar skolan igen efter långt, skönt jullov men jag tror faktiskt att de tycker det ska bli ganska roligt. Dock blir det nog tufft för dem att gå upp tidigt på morgonen igen för de sover halva förmiddagen nu när de är lediga.
.
=o) Muffin

4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Ljuvligt kort gumman!

Lycka till med städningen!
Som sagt..du är varmt välkommen hem till mej när du är klar *blink* ;)

Många kramar Petra

Gunilla/Nilla sa...

Tokälskar dina kalender kort!

Här behövs det också städas.....men det känns som att det alltid behövs, hehe!! Undrar just då varför jag sitter här??

Ha en trevlig helg.
Kram♥/Gunilla

AnnikaS sa...

Tokläckert kalenderkort!

Här håller vi på att plocka undan julen och städa lite oxå, fast det är inte lika kul som att sitta i pysselrummet så dit går jag snart.
kram Annika

Karina Beck sa...

Flot kort i flotte farver.
God weekend til dig.