onsdag 19 oktober 2011

Julkort med ren

När vi var på pysselkalas i lördags så gjorde Ingrid så himla många fina julkort så till slut blev jag lite inspirerad. Påbörjade detta en smula men insåg sedan var klockan var och blev tvungen att börja pallra mig hemåt. Jag gjorde det färdigt hemma i söndags, inga traditionella julfärger här inte.Cool ren från Purple Onion Designs.Jag har upptäckt att jag är grymt förtjust i renstämplar, har lyckats samla på mig ett helt gäng med olika renar. Har t o m helt nya renstämplar från Hero Arts som jag inte ens testat ännu, kommer nog snart i en blogg nära er.

=o) Muffin

7 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbart kort! Vad är det för verktyg du har för alla dina fina verk? Jag håller på att undersöka vilket verktyg/stansmaskin som är mest användbart/prisvärt. Tar tacksamt emot tips om du hinner!
Kram Malin F

Maria sa...

En väldigt mallig julren skulle jag vilja säga:-) Jag målade en ren i lördags och har inte kommit längre, det är kanske dags att börja nu.

KraM

Tigerblomma sa...

Sicken fin en! :-)

karin b sa...

Du är så duktig på att göra snygga kort! Får komma hem till dig och inspireras någon gång... Så kan männen prata klättring och passa barn ;)
Kram

Ingrid - Inola sa...

Åh, så fint kortet blev! Renen kikade jag på redan i lördags, han är verkligen söt. Man har helt klart olika "böjelser", själv har jag ju börjat samla på älgar :-)

Petra/Paradise sa...

Bedårande julkort med en supersöt ren!
Härliga färger!! Me like! :D

Hej hopp!!

/Petra

Ulle sa...

Så stilrent, lekfullt och fint!