måndag 28 november 2011

Nu blev det tack-kort

Oj, vilken stiltje det har varit på den här bloggen! Först superintensivt med hur många täta inlägg som helst och sedan tvärtyst...

Nu har jag i alla fall äntligen lyckats pyssla lite, även något jag kan visa. Kommer ni ihåg de här inbjudningarna till dop? Nu när dopet är avklarat så är det dags för likadana tack-kort minsann:Så här ser de ut på insidan, där ska också klistras in en bild på själva huvudpersonen.Jag har faktiskt pysslat något mer än så här men det är inget jag kan lägga ut nu. Så mysigt det är med adventstider - många ljusstakar, stjärnor och saffransbullar blir det!

=o) Muffin

8 kommentarer:

Lisbet sa...

Jättesöta kort

Ulle sa...

Så stilrena och fina!

Tiggy sa...

Så söta. :)

webmosterhelene sa...

Stort tack för alla dina söta kommentarer i min blogg!! Jag ilar runt här och fullkomligt njuter av dina fantastiskt fina kort!!

Maria sa...

Ja jag kommer ihåg inbjudan och tacket är minst lika fina :)
Nyfiken på vad som ska komma.

KraM

Angelica sa...

Jättefina tackkort!
Måste komma i håg att göra några att ha på lut...
Ha det bra!

.::CaRiN::. sa...

Heeej Eva! Stilrena och snygga tackkort! :D Det var en rejäl beställning du fick rodda! :D Verkligen mysigt med adventstider! Bästa högtiden! :D Ser fram emot att se ditt "hemliga" pyssel! KrAAM!

Ingrid - Inola sa...

Fint när designen går igen i både inbjudningar och tackkort. Är så nyfiken på om du gör några små julklappskort i år och hur de ser ut. Ha det gott i adventstid!