måndag 12 december 2011

Dexters dop del 4

Tro det eller ej men det finns faktiskt en del kvar på den här följetången, nu är det dags för tack-korten. Redan innan jag levererade inbjudningarna, tårtdekorationerna och doptavlan frågade Dexters mamma om jag inte kunde göra tack-kort också. Det lovade jag att göra och vi enades om att vi skulle köra med samma papperskollektion fast med någon variation på upplägget. Eftersom julen närmar sig med stormsteg så blev det ju praktiskt att kombinera detta tack med en julhälsning. Ni som följt min blogg vet ju hur förtjust jag är i att sätta tomteluva på allehanda stämplar så ni förstår väl vart det barkar hän... Denna gången blev korten liggande och förutom luvan satte jag dit en snöflinga för att få dem lite mer vintriga.



Jag är så glad att jag hittade en luva som passade så bra, den har jag stulit från en fin julkatt som Dr Nina ritat, den fanns hos October Stamps tidigare men jag tror inte den finns längre (den ser ut så här).







Har ni tröttnat än...?







Många bilder blir det....

Nu tror jag faktiskt att Dexters dop är helt avslutat i min pysselverkstad men känner jag hans mamma rätt så blir det säkert fler beställningar längre fram. Tusen tack för dessa beställningar familjen W, hoppas ni är nöjda!

=o) Muffin

2 kommentarer:

Malin sa...

Vilka underbara kort! Nästan att man vill skaffa en liten buse till för att be dig göra inbjudningar och tackkort! :-) Kram Malin

Maria sa...

Vet du att jag tänker på mottagarna. Så underbart att få en triss (fyra då..."julkort")av superfina kort, jag skulle bli väldigt väldigt glad.
Vad söt Izzy är i tomtemössa.

KraM