onsdag 13 juni 2012

Gästar hos PaperMaze

För en tid sedan fick jag frågan om jag ville vara månadens gästdesigner i PaperMaze-bloggen - vilket jättekul erbjudande, så klart att jag tackade ja. PaperMaze har jättefina grejor som tilltalar mig mycket så det känns ju som ett riktigt hedersuppdrag. Jag är alltså gästdesigner nu i juni, hoppa gärna in på PaperMaze-bloggen och kika.

Jag tänkte visa även här vad som visas i deras blogg idag. Till detta kortet har jag använt en underbar stämpel med Lilla Anna, vilken nostalgi va?Jag har dessutom använt två fina mönsterpapper; dark pink dottie och little town (fram- och baksida) och textstämpeln till en buuusig tjej.

Till nästa kort har jag använt den störtsköna stämpeln drake, textstämpeln ho ho samt mönsterpapper dark pink dottie, turquoise dottie (fram- och baksida) och cloudy day.Håll utkik lite längre fram i juni, jag kommer snart att visar fler PaperMaze-kort!

=o) Muffin

5 kommentarer:

Ingrid - Inola sa...

Bara att gratulera Papermaze till en fantastisk gästdesigner! Och förstås grattis till dig som fått uppdraget :) Ska bli så kul att se dina alster. Lilla Anna är verkligen söt - en av mina favoriter!

Maria sa...

Grattis! Ett kap av Papermaze. Så himla käckt att göra fönster med huspapperet.

KraM

Nina sa...

Åh, vad roligt - URTJUSIGA KORT! Vilket toppenval Papermaze gjorde som utsåg dig till gästdesigner...du passar till deras stil, och de passar till din stil! Dream team! <3

Nina sa...

Åh, just ja - här är en utmaning som jag tror kan passa dig:
http://embellishmagazine.com/blog/

KRAM!

.::CaRiN::. sa...

Härligt sPraLLiga kort! :D Jag älskar prickar!! Stort GRATTIS till uppdraget också!! :D KRAMIS!