lördag 30 juni 2012

PaperMaze igen

Igår gjorde jag mitt sista inlägg som gästinspiratör på PaperMaze-bloggen, kika gärna in där för materialförteckning osv. Min äldsta dotters bästis har funnit med i vår familj sedan 4-årsåldern, hon är så go och känns som ett extrabarn. Idag ska hon konfirmeras och båda mina tjejer ska dit och uppvakta henne med present och kort så klart.Stämpeln Lilla Anna som jag fick av PaperMaze passar så himla bra för vår konfirmand heter ju det. Denna stämpel är en riktig favorit, den är faktiskt nästan lika söt som vår Anna och det vill inte säga lite! Förutom Annas kort så visade jag även detta:Det blev ett bra-att-ha-kort i grönt och lila, en härlig färgkombinaiton tycker jag.

Igår kväll var jag med arbetskamraterna på afterwork på Liseberg, femkamp och sedan mat och dryck - mycket trevligt! Stackars Carl-Einar Häckner som hade premiär på stora scenen igår, vilket bedrövligt regnväder! Det stod några tappra själar längst fram med regnponchos och paraplyer men många var det inte. Nu är det dags för lite sommarväder tycker jag.

=o) Muffin

4 kommentarer:

Kajsa sa...

åh så fina kort.. så färgglada.. älskar Anna och den lilla ugglan.. =) tack för inspirationen..
kram

Jennie/Deleelsia sa...

Anna kortet är helt underbart (ja det andra med så klart). Men just det är helt i Jenniefärger.
Du är helt en fantastisk kortmakerska och så kul att se att någon liksom fortsatt när det kändes som så många tog en paus samtdigt...jag är ju absolut en av dem.
Kram J

Ingrid - Inola sa...

Kanonfina kort och jag fullkomligt älskar färgkombinationerna - ingen kan mixa papper som du! Och prickigt är ju så fint!

Maria sa...

Söta lilla Anna är fin i sin klänning. Rosa/turkos är alltid snyggt och ännu en käck idé med vimplarna/flaggorna.
Hur har du fått den lilla texten på dymobandet som jag tror att det är?
Jag håller förstås med Ingrid betr färgerna, titta bara på det lila/gröna.

KraM